Hvad er diamond painting?

Hvad er diamond painting?

Diamond painting er en populær hobby og hyggelig kreativ aktivitet, som både børn og voksne kan få stor glæde af at lave. 

Diamond painting kaldes også for diamond art og svarer til at man laver et maleri med perler, som ligner små diamanter. Deraf navnet diamond painting. 

Hvert diamond painting billede/motiv bliver dannet af forskellige farver, som sammensættes efter numre, som er angivet på lærredet. Sammen princip, som når man man maler efter numre (paint by numbers).

Fordele ved diamond painting

Der er en række fordele ved diamond painting, sammenlignet med puslespil og malerier lavet efter paint by numbers. Nogle af fordelene er:

  • Nemt at gå til og fra, fordi det er hurtigt at pakke sammen igen
  • Sviner ikke, så du kan lave det overalt
  • Nemt at opbevare de færdige diamond painting billeder i ramme eller et ringbind (alt efter, hvilken str. du laver)

Hvem kan lave diamond painting billeder?

Diamond painting kan laves af både børn og voksne, fra ca. 7 år og op. Det afgørende er, hvilken sværhedsgrad du ønsker i dit diamond painting billede og størrelsen på lærredet/det færdige diamond art billede. 

Et stort diamond painting billede, som indeholder mange forskellige farver af perler/diamanter tager naturligvis længere tid at lave end et lille diamond painting projekt. Du kan dog sagtens pakke dit diamond art projekt sammen, når du vil holde pause og tage det frem igen, når du har lyst til at fortsætte. 

Hvilke diamond painting billeder er gode for begyndere og børn?

Alle vores diamond painting designs og motiver kan laves af både børn og voksne, så vi anbefaler at du vælger en diamond painting, som du synes er flot. Hvis du er helt ny i at lave diamond painting kan du evt. vælge et motiv med færre farver af perler/diamanter, som f.eks. A4 motiverne med pandaen, flamingoen eller de lækre is

Særligt vores egne designs af diamond paintings i A4 har vi i designet tænkt over at disse modeller indeholder større områder med samme farve, så de er nemme at lave og du hurtigt kan komme et godt stykke, med den samme farve perle/diamant. Derfor er disse modeller også helt perfekte til de lidt mindre børn, sammen med de søde ananas klistermærker, som er et godt diamond painting startsæt med 10 stk. klistermærker.

Er diamond painting gode som en kreativ gave til mine børn eller min veninde?

Uanset, hvilken diamond painting model du vælger vil mange af vores diamond painting startsæt være perfekte som en sød kreative gave til både børn og voksne.

Når børnene selv skal lave en kreativ julegave, fødselsdagsgave eller bare slappe af med et kreativt hyggeprojekt er diamond painting et godt valg. Med diamond painting undgår du en masse rengøring og du kan nemt opbevare de søde billeder i en mappe eller købe en billig ramme i standardmål, så du er hurtigt klar med en sød hjemmelavet gave. 

Hvordan kommer jeg i gang med diamond painting?

Når du køber en diamond painting hos Alfaflick får du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang, uanset hvilken model du køber. Alle modeller består af et færdigt startsæt, som indeholder:

  • Lærred med farvekoder, som gør det nemt at lave motivet
  • Perler/diamanter, opdelt i små poser med markerede farvekoder
  • Bakke til perler/diamanter
  • Pen til påsætning af perler/diamanter
  • Blød holder til pennen, så pennen er dejlig at holde ved
  • Vokspude, som du trykker pennen ned i for at få perlerne/diamanterne til at klæbe til pennen
  • Pincet 

I diamond painting sættet med de søde ananas klistermærker skal poserne med perlerne/diamanterne klippes op. I alle andre modeller er perlerne/diamanterne pakket i små lynlåsposer, så du nemt kan lukke dem igen.

Alle diamond painting startsæt indeholder også en lille guide på engelsk, som via billeder viser dig, hvordan du nemt kommer i gang.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber diamond painting startsæt?

Der er stor forskel i kvaliteten på de diamond painting startsæt du kan købe, uanset om du køber dine diamond painting billeder i en dansk webshop, som Alfaflick eller i udlandet. Du skal bl.a. se på kvaliteten i limen på det enkelte lærred, så du ikke får et lærred, hvor perlerne/diamanterne falder af igen efter påsætning. Generelt er det en god ide at se på indpakningen, som også er en indikation af, hvordan den samlede kvalitet er.

Hvilke diamond painting kan jeg købe hos Alfaflick?

Du kan købe flere forskellige motiver og diamond painting designs. Vi har bl.a. flere forskellige diamond paintings med de sødeste dyremotiver, som f.eks. diamond painting hund, lama, koala, panda, flamingo, bi og den søde regnbuefarvede kat.

Foruden de søde dyremotiver finder du bl.a. også de søde ananas klistermærker, citat diamond painting med teksten Good vibes, de smukke blomster og de lækre is.

Hvorfor købe diamond paintings hos Alfaflick?

Alfaflick er en 100% danskejet familiedrevet webshop, med eget lager i Nordjylland. Vi gør meget ud af at finde de bedste leverandører, så du får en god kvalitet, hver gang. Vores leverandør af diamond painting har mange års erfaring med design og produktion af diamond art.

Vi får produceret en stor del af vores diamond painting designs i tilpassede standard størrelser, som f.eks. A4 og A3. Det skal være sjovt, hyggeligt og nemt at lave diamond painting. Med diamond painting i standardmål, skal du ikke bekymre dig unødigt om opbevaring eller specialfremstillede rammer, når du vil have hængt dit diamond painting op. Du tager bare forbi dit lokale supermarked, som ofte har et lille udvalg af rammer på lager, som passer til dit diamond art projekt.

Ved udvælgelse af alle leverandører tager vi altid den samlede kvalitet i betragtning. Ift. diamond painting kigger vi bl.a. på at limen på de forskellige lærreder er god, at lærredet er pakket fint, med få buk, så det er nemt at få til at ligge plan på bordet, når du skal lave dit diamond painting billede. Vi ser også på kvaliteten af perlerne og det medfølgende tilbehør i alle diamond painting startsæt.

Når du køber diamond painting eller andre produkter hos os har du altid 30 dages returret, så du i ro og mag kan fortryde dit køb, eller få ombyttet dine varer. Vi sender varer flere gange ugentlig, med undtagelse af ferier, som du kan læse mere om her.

Bor du i området omkring Aars i Vesthimmerland kan du spare fragten, når du vælger Afhentning i Aars.

Tilbage til blog