En hyggelig sommerhustur blev til en ny dansk fidget toys og squishy shop

Clara har altid elsket at lege købmand! Da hun var helt lille elskede hun at sælge sandkager gennem vinduet fra legehuset og da hun var ca. 6 år gammel havde hun sin første gadebod foran huset, hvor hun solgte hjemmelavede perleplader og håndmalede sten.

Vild med dimseting
Clara har altid elsket dimseting og squishy! Hun har i flere år drømt om at starte sin egen webshop, hvor kvaliteten er god og servicen i top. Hun har selv prøvet at blive skuffet, når hun har bestilt fidget toys og det synes hun ikke nogen fortjener!

Derfor faldt valget på at det skulle være en webshop med salg af fidget legetøj, som Clara ville starte.

Barndomsveninden hjalp med at finde navnet

En af hendes tro købmands-følgesvende er barndomsveninden Jessica. De to fandt sammen på navnet Alfaflick, som både skulle “ligge godt i munden” og kunne bære at webshoppen kan sælge flere produktgrupper end kun fidget legetøj, hvis Clara ønsker at udvide sortimentet i fremtiden.

Da vi i foråret 2021 var i sommerhus fik de to piger arbejdet videre med ideen til Alfaflick og vi fik begyndt arbejdet med at finde de bedste leverandører. Den tur blev for alvor startskuddet til Alfalick.

 • Clara

  Clara er idemageren bag Alfaflick. Hun tester og godkender vores produkter, inden vi sætter dem til salg. Hun laver unboxing videoer sammen med hendes venner, laver lykkepakker og en masse andet. Når ikke hun arbejder med Alfaflick går hun bl.a. til spejder og stortrampolin og hygger med vennerne.

 • Judith - Medindehaver af dansk webshop med fidget toys - Dimseting - Squishy - Diamond painting - Alfaflick

  Judith

  Judith er mor til Clara og driver til daglig sin virksomhed Marketingbasen. Hun er ansvarlig for indkøb, markedsføring og salg. Det vil ofte være hende som svarer på kundehenvendelser via mail og på Facebook. Hun sørger for at finde gode leverandører, som leverer lækre produkter i den bedste kvalitet.

 • Michael

  Michael er far til Clara og arbejder til daglig som softwareudvikler. Han er ansvarlig for lager og forsendelser hos Alfaflick. Det vil ofte være ham, som hjælper Clara med at få pakket og afsendt din ordre. Indtil Clara er gammel nok til at få del i virksomheden er det ham der er indehaver af Alfaflick.

 • Rosa

  Rosa er veninde til Clara og du kan ofte møde hende, når vi holder salgsdage, er til messer eller i unboxing videoer på TikTok m.m. Rosa og Clara går i klasse sammen og de elsker at hygge med Alfaflick-opgaver og deres andre fælles fritidsinteresser.

 • Alfred

  Alfred er familiens charmetrold! Han er ansat som lagerhund hos Alfaflick og krævede kun aflønning i form af lækre laksegodbidder. Alfred gennemsøger pakkerne, når de kommer hjem og synes også det er vildt hyggeligt at være med til unboxing m.m.

1 af 5