Få de absolut bedste rabatter og fordele! Bliv medlem af Alfaflicks kundeklub for 0 kr.

Ved indmeldelse accepterer du Alfaflicks handelsbetingelser og persondataplotik. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev. Du modtager en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Tjek evt. dit spamfilter.

Brug for hjælp? Skriv til os via chatten nederst på siden eller send en mail til info@alfaflick.com

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvordan melder jeg mig ind i kundeklubben?

Klik på knappen ovenfor for at tilmelde dig kundeklubben.

OBS!!! Tjek din mail (og evt. dit spamfilter) efter tilmeldig, hvor du bliver bedt om at bekræfte din tilmelding.

Er det gratis at være med i kundeklubben?

Det koster 0 kr. at være med i vores kundeklub.

Du vil accepterer tilmelding til Alfaflicks nyhedsbrev og vores handelsbetingelser ved indmeldelse og som medlem i kundeklubben.

Vi forbeholder os retten til at opsige dit medlemskab i kundeklubben, hvis du afmelder dig vores nyhedsbreve. Evt. allerede optjente point, bonusser, rabatter og lign. ombyttes ikke til produkter og udbetales heller ikke. Disse kan heller ikke overføres til andre.

Jeg kan ikke finde min bekræftelsesmail fra systemet?

Tjek dit spamfilter og tilføj mailen info@alfaflick.com til dine kontakter. Det hjælper vores mails med at komme igennem til dig.

Jeg er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Får jeg så ikke de samme rabatter som ikke-medlem?

Nej. For at optjene point og rabatter tilknyttet kundeklubben skal du oprette en konto OG bekræfte din tilmelding, før du får tildelt point.

Du får flere fordele, som medlem i kundeklubben. Som medlem optjener du point, hver gang du handler i shoppen.

Derfor tilmelder du dig også nyhedsbrevet, så du kan få de absolut bedste tilbud fra os.

Kan mine optjente bonusser og point ombyttes til kontanter?

Nej. Dine optjente bonusser kan udelukkende bruges i vores webshop og ved fysiske shoppedage, messer m.m.

Hvor længe kan jeg gemme mine optjente point?

Du kan gemme dine optjente bonusser og point i 12 mdr. Bemærk at der kan være særlige betingelser, som gælder et bestemt tidsrum, som f.eks. tidsbegrænsede rabatter m.m. Dette vil fremgå af den mail du modtager.

Hvordan melder jeg mig ud af kundeklubben?

Du kan skrive til os direkte på mail: info@alfaflick.com så udmelder vi dig. Vi vil sikre at alle data slettes korrekt og dobbelttjekker det ved udmeldelse.

Vi opbevarer dine kundedata og ordrehistorik m.m. jvf. gældende regnskabslov.

Bemærk at alle dine optjente fordele, point, bonusser m.m. vil blive slettet ved udmeldelse. Disse kan ikke overføres til andre brugere og ikke ombyttes til kontanter.

Vi står klar til at hjælpe dig

 • Clara

  Clara er idemageren bag Alfaflick. Hun tester og godkender vores produkter, inden vi sætter dem til salg. Hun laver unboxing videoer sammen med hendes venner, laver lykkepakker og en masse andet. Når ikke hun arbejder med Alfaflick går hun bl.a. til spejder og stortrampolin og hygger med vennerne.

 • Judith - Medindehaver af dansk webshop med fidget toys - Dimseting - Squishy - Diamond painting - Alfaflick

  Judith

  Judith er mor til Clara og driver til daglig sin virksomhed Marketingbasen. Hun er ansvarlig for indkøb, markedsføring og salg. Det vil ofte være hende som svarer på kundehenvendelser via mail og på Facebook. Hun sørger for at finde gode leverandører, som leverer lækre produkter i den bedste kvalitet.

 • Michael

  Michael er far til Clara og arbejder til daglig som softwareudvikler. Han er ansvarlig for lager og forsendelser hos Alfaflick. Det vil ofte være ham, som hjælper Clara med at få pakket og afsendt din ordre. Indtil Clara er gammel nok til at få del i virksomheden er det ham der er indehaver af Alfaflick.

1 af 3