Vi støtter udsatte børn i Danmark

"Man skal være en god ven og hjælpe dem som ikke har så meget. Alfaflick skal støtte danske børn, som har brug for et ekstra smil."

Clara K.

Sådan hjælper du os med at støtte udsatte børn i DK

Clara har altid bekymret sig om andres ve og vel. Derfor var det et nemt valg, da vi i juli 2021 blev spurgt om vi ville sponsorere lidt ting til foreningen Hjælp udsatte i DK. De skulle på en sommerbustur med 15 børn og vi ville gerne give vores lille bidrag til at børnene fik en skøn dag. Børnene havde en dejlig dag og blev super glade for gaverne, som Clara havde lavet til dem. Siden har vi snakket meget om, hvordan vi kan gøre endnu mere for at hjælpe flere udsatte børn i Danmark.

Du giver automatisk en gave til et barn, når du handler for minimum 149 kr. i webshoppen

Når du køber for 149 kr. ekskl. fragt giver vi en gave til et udsat barn i Danmark. I stedet for at forkæle dig med en lille ekstra ting har vi valgt at forkæle et barn, på dine vegne. Når du har handlet i shoppen vælger Clara en lille gave fra vores støttepulje, som vi skriver dit fornavn på.

Sammen hjælper vi flere udsatte børn i Danmark

Gavens værdi svarer til ca. 2-3% af dit køb (ekskl. fragt). Vi samler en pulje af gaver sammen, som vi deler ud, når vi har et antal, som passer til dem vi støtter.

Vi skriver dit fornavn på gaven, så barnet kan se hvem der har sendt en kærlig tanke